Sfeerbeelden Schiphol 14 mei 2022

Omdat beelden meer zeggen dan woorden. Video’s en foto’s van de #KrimpLuchtvaart dag op Schiphol. SchipholWatch dankt alle deelnemers voor hun enthousiaste aanwezigheid en de Koninklijke Marechaussee voor de keurige begeleiding – deze keer gelukkig zonder illegaal noodbevel van de burgemeester. Professor Fulco van der Veen maakt zich boos over SchipholNo Description Professor Fulco van der Veen maakt zich kwaad over Schiphol Lammert van Raan over Krimp LuchtvaartNo Description Lammert van Raan (Tweede Kamerlid PvdD) heeft het gehad met Schiphol Joost van Doesburg FNV over krimp luchtvaartNo Description Vakbondsleider Joost van Doesburg over de parallelle belangen van werknemers en omwonenden Suzanne Kröger op en over Schiphol (14 mei 2022)No Description We werken samen en dat maakt ons sterk, aldus Suzanne Kröger van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks Sijas Akkerman op Schiphol, 14 mei 2022No Description Schiphol denkt boven de wet te staan, aldus Sijas Akkerman, directeur Milieufederatie Noord-Holland
14 mei 2022, 17:00